Het laatste formule 1 nieuws

Live tweede vrije training Formule 1 GP Oostenrijk 2021

Live tweede vrije training Formule 1 GP Oostenrijk 2021

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Op de Red Bull Ring is men vrijdagochtend begonnen aan het tweede Formule 1-raceweekend op rij op het circuit. In het eerste weekend was Max Verstappen oppermachtig en ook in de eerste training was hij deze ochtend erg sterk. Mercedes had het op haar beurt lastig en zal er dus een tandje bij moeten doen deze middag.

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de tweede vrije training in Oostenrijk. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog in het onderstaande blok. Bedankt voor het volgen van de liveblog!

We sluiten hiermee deze liveblog voor de tweede vrije training af. Op de site houden we je graag op de hoogte van alle reacties na de trainingen. Morgen zien we je graag weer in de liveblog voor de tweede vrije training. De training begint om 12:00 uur, de liveblog een uurtje eerder. Fijne dag nog en tot snel! En tot slot kan je hier terecht voor de volledige uitslag van VT2!

Verstappen afgetroefd door Mercedes

Chrisitian Horner denkt een verklaring te hebben kort na afloop van de tweede vrije training.

“We denken dat Mercedes de motor even wat verde ropen heeft gedraaid in de laatste run die ze deden en daardoor hebben ze een goede run afgelegd. Wij zijn tevreden over hoe de banden gaan, de softs zijn goed over een ronde en nu kijken we hoe we de banden goed krijgen voor de long runs”, aldus de Red Bull-teambaas. Verstappen het meest constant

De Mercedes-coureurs lijken minstens zo snel te gaan in de lange runs als Verstappen, maar de Nederlander is wel aanzienlijk constanter dan zijn rivalen als het aankomt op zijn rondetijden. Hij zit bijna constant rond de 1.09,5, terwijl Bottas uitschieters heeft naar 1.10,0 maar ook naar 1.08,9. Een geïrriteerde Verstappen nadat een McLaren in de weg reed �

�’Ik ga niet eens zeggen wat er gebeurde!’, aldus Max Verstappen

� ‘Ehm, wat gebeurde er […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Live tweede vrije training Formule 1 GP Oostenrijk 2021