Het laatste formule 1 nieuws

Lof voor rustige Verstappen in Bahrein: ‘Je zag gelijk al hoe volwassen hij dacht’

Lof voor rustige Verstappen in Bahrein: ‘Je zag gelijk al hoe volwassen hij dacht’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

In het wekelijkse Formule 1 Café op Ziggo Sport hebben de gastheren hun licht laten schijnen op de verreden openingsrace in Bahrein. Max Verstappen wist hier zijn dominante weekend niet met 25 punten te bekronen. Wel liet zijn manier van dealen met de tegenslag zijn volwassenheid zien, vinden de mannen in het Formule 1 Café.

Jack Plooij begint de analyse, door te stellen dat Max, in zijn beruste reactie op het behaalde resultaat in Sakhir. “Je ziet ook wel, Max is een stuk volwassener geworden in zijn uitingen naar ons toe.”

De pitreporter weet dat Red Bull dit seizoen een vliegende start kent, en dat Verstappen hier ook ongetwijfeld zelfvertrouwen uit put: “Dat je net die overwinning niet pakt, dat is balen, als coureur is dat echt shit. … Maar [Max] heeft natuurlijk gelijk, het is voor hem wel meteen een goede start.” Coronel eens

Coronel is het eens met Plooij, en voegt toe: “Je zag gelijk al, de hele race, hoe volwassen hij dacht, en hoe makkelijk. Daarin zie je die zeven jaar ervaring. Ik denk dat ook het zelfvertrouwen heel belangrijk is, dat hij gewoon wist dat hij [Hamilton] altijd nog kon pakken.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Lof voor rustige Verstappen in Bahrein: ‘Je zag gelijk al hoe volwassen hij dacht’