Het laatste formule 1 nieuws

Lovend over Max Verstappen: "Max heeft alles wat er voor nodig is om kampioen te worden"

Lovend over Max Verstappen: “Max heeft alles wat er voor nodig is om kampioen te worden”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen heeft sinds 2016 negen overwinningen behaald in de Formule 1 , maar hij kon zich nog niet mengen in de strijd om de wereldtitel. Het team van Mercedes is domweg te sterk en ongekend dominant. Komend jaar hoopt de Red Bull-coureur dichter in de buurt van Mercedes te zitten en oud-coureur Felipe Massa denkt dat de Nederlander daartoe in staat is. “Max is een speciaal talent en zal in de toekomst zeker een keer wereldkampioen worden”, zo zei Massa vrijdagvond in het Formule 1 Café van Ziggo Sport. “Daar twijfel ik absoluut niet aan. Het is gewoon enorm jammer dat hij nog niet de auto heeft gehad om het kampioenschap binnen te halen.”

Verstappen presteert dit seizoen beter dan zijn Red Bull eigenlijk is. Dat bewijst het verschil met teamgenoot Alex Albon. “Het zou Verstappen enorm helpen als de auto twee tienden per ronde sneller zou zijn”, aldus Massa. “Hopelijk vinden ze die marge snel, voor alle racefans ter wereld.”

” Max heeft alles wat er voor nodig is om kampioen te worden . Hij is een ongelofelijk talent, maar we moeten wel eerlijk zijn. In het begin was hij ongelofelijk snel, maar maakte hij ook foutjes. Daardoor heeft hij veel goede kansen laten liggen. Dat is ook normaal als je zo jong bent, maar nu maakt hij die fouten niet meer. Hij is helemaal klaar om het kampioenschap te winnen.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Lovend over Max Verstappen: “Max heeft alles wat er voor nodig is om kampioen te worden”