Het laatste formule 1 nieuws

Maakt Mercedes dit weekend de komst van George Russell bekend? "Het is game over voor Bottas"

Maakt Mercedes dit weekend de komst van George Russell bekend? “Het is game over voor Bottas”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Diverse insiders in de Formule 1 denken dat Mercedes dit weekend in Silverstone de tweede rijder voor 2022 bekend gaat maken. Na de eerdere bekendmaking van de contractverlenging van Lewis Hamilton lijkt George Russell de beste papieren voor het tweede stoeltje te hebben. Waar Martin Brundle en Damon Hill eerder al melding maakten van een mogelijke rijderswissel bij Mercedes, komen vergelijkbare woorden nu ook uit de mond van de Fin Toni Vilander. “Het is waarschijnlijk game over voor Valtteri”, aldus de Finse coureur en analist bij de Finse tv-zender MTV. “Je ziet dat het al een tijdje door zijn hoofd spookt.”

“Het belangrijkste voor Mercedes was het langer vastleggen van Hamilton. De basis van het team staat. Daarnaast denk ik niet dat Russell een nieuw contract bij Williams wil tekenen. Het is niet ondenkbaar dat het contract van Hamilton zijn laatste is. De volgende kampioen kan dan twee jaar van hem leren. Dat zijn allemaal zaken waar Valtteri geen of weinig invloed op heeft.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Maakt Mercedes dit weekend de komst van George Russell bekend? “Het is game over voor Bottas”