Het laatste formule 1 nieuws

Magnussen bij Red Bull naast Verstappen? "Zou een briljante line-up zijn"

Magnussen bij Red Bull naast Verstappen? “Zou een briljante line-up zijn”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Volgens Matt Bishop is Kevin Magnussen een ‘briljante’ kandidaat om Alexander Albon te vervangen bij Red Bull Racing . De voormalig communicatiedirecteur van het team van McLaren stelt dat de Deense coureur een geweldig team zou vormen met kopman Max Verstappen .

Bishop en Magnussen werkten in 2014 samen bij McLaren, maar na één seizoen moest de inmiddels 28-jarige rijder het schip verlaten. In gesprek met GMM vertelt Bishop dat hij het jammer vindt dat Magnussen na zijn vertrek nooit meer op een competitief plekje in de Formule 1 terecht is gekomen.

“Bij Renault en Haas, hoewel hij telkens zijn teamgenoten de baas was, heeft hij niet de wagens gehad om zijn sensationele kwaliteiten te laten zien. Dat hij daarover beschikt heeft hij in de door Renault georganiseerde World Series in 2013 laten zien” , aldus de Brit. Red Bull mogelijk op zoek naar vervanger

De bezetting van de zitjes bij Red Bull noemt Bishop ‘interessant’. “Ik heb absoluut geen voorkennis over hoe Helmut Marko en Christian Horner momenteel denken, maar er wordt gezegd dat ze misschien wel op zoek zijn naar een verandering”, onthult hij. ” Ik denk dat Max en Kev een briljante line-up zou zijn voor hen.”

Bishop is de eerste die met dit idee op de proppen komt. Hij legt ook uit waarom hij denkt dat het zo’n goede combinatie zou zijn. “Het zijn twee zeer ervaren en toch nog jonge, wonderbaarlijk snelle, zeer ambitieuze en enorm capabele jongens die eerlijk met elkaar zou omgaan en races zouden winnen als de Mercedessen om wat voor reden dan ook zou haperen.” Kunnen Verstappen en Magnussen door één deur?

Verstappen en Magnussen zijn wel twee coureurs in de Formule 1 die altijd hun woordje klaar hebben staan en ook zeggen waar het op staat als iets hen niet zint. Zou dat niet botsen en uiteindelijk problemen opleveren? ” Wie kan het wat schelen? Je wil dat je rijders elkaar af en toe in de haren vliegen” , sluit Bishop af.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Magnussen bij Red Bull naast Verstappen? “Zou een briljante line-up zijn”