Het laatste formule 1 nieuws

Magnussen zegt "nee" tegen eventuele invalbeurt bij Haas F1

Magnussen zegt “nee” tegen eventuele invalbeurt bij Haas F1

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© Haas F1 | Kevin Magnussen tijdens GP-weekend op Silverstone 2019. In een reactie op de corona-perikelen gaf Günther Steiner eerder aan dat als zijn nieuwe line-up, bestaande uit Mick Schumacher en Nikita Mazepin, niet kan racen, hij zijn voormalige coureurs Grosjean en Magnussen uit wil nodigen voor een invalbeurt.

Terwijl Romain Grosjean er niet negatief tegenover staat, laat zijn Deense voormalig teamgenoot Kevin Magnussen weten dat hij daar niets voor voelt. De 28-jarige coureur werd gisteren aangekondigd als Peugeot-coureur voor het WEC 2022 en reageerde op het voorstel van zijn voormalige werkgever.

Tegenover de Deense tabloid BT verklaarde Magnussen dat hij het niet interessant genoeg vindt om een enkele keer in te vallen. “Wat mij betreft is Formule 1 voor mij waarschijnlijk een gesloten hoofdstuk”, aldus de 28-jarige Deen. “Ik denk niet dat dat erg interessant zou zijn. Ik heb geweldige jaren achter de rug bij Haas en ik beschouw Günther [Steiner] als een goede vriend, dus ik sta altijd open voor advies en dergelijken. Maar een enkele keer racen? Daar ben ik niet in geïnteresseerd.”

“Ik heb zeven jaar Formule 1 gereden en ik mis het winnen, dus het is voor mij niet erg interessant om erover na te denken om nog eens een Formule 1-race te rijden, alleen maar om er bij te zijn”, voegt Magnussen toe, die het overigens niet erg zou vinden als hij een belletje van de wereldkampioenen krijgt. “Alleen als Mercedes belt, dan zal ik er serieus over nadenken”, sluit Magnussen met een glimlach af.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Magnussen zegt “nee” tegen eventuele invalbeurt bij Haas F1