Het laatste formule 1 nieuws

'Manager en Hamilton uit elkaar voor de start van het Formule 1-seizoen'

‘Manager en Hamilton uit elkaar voor de start van het Formule 1-seizoen’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lewis Hamilton heeft voorafgaand aan het nieuwe Formule 1 -seizoen van 2021 afscheid moeten nemen van zijn rechterhand en vriend, Marc Hynes. Zijn manager vertrek nog voor het seizoen zal beginnen.

Lewis Hamilton heeft er lang over gedaan, maar de Brit heeft bijgetekend bij Mercedes en zal ook in 2021 weer te zien zijn in de kleuren van Mercedes. Niet gek ook, want de Brit kan op jacht naar zijn achtste wereldtitel bij Mercedes, en zal ook een belangrijke rol willen spelen in de historische achtste titel van zijn team. Hamilton verliest zijn manager

Dat moet Hamilton volgens Sportsmail echter gaan doen zonder Marc Hynes. De rechterhand en vriend van Hamilton was de afgelopen zeven jaar verantwoordelijk voor de zakelijke en logistieke kan van Hamilton zijn carrière, als CEO van ‘Project 44’ dat werd opgericht nadat Hamilton brak met Simon Fuller.

Het medium meldt dat de gesprekken over Hynes rol binnen het team in de winter zijn besproken, op het moment dat Hamilton werd geridderd en voor de tweede keer werd uitgeroepen tot BBC Sports Personality of the Year. Naar verluidt zijn de twee partijen wel in goed overleg uit elkaar gegaan.

Lees het hele artikel op de volgende pagina ‘Manager en Hamilton uit elkaar voor de start van het Formule 1-seizoen’