Het laatste formule 1 nieuws

Marko: "Ik geloof geen woord van wat Toto Wolff zegt"

Marko: “Ik geloof geen woord van wat Toto Wolff zegt”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Dat het niet meer goed komt tussen Toto Wolff en Helmut Marko is al langere tijd duidelijk. De beide mannen hebben niets met elkaar en blijven het liefst ver uit elkaars buurt. De rivaliteit tussen beiden is niet nieuw, maar dit seizoen werden de messen geslepen.

De crash van Max Verstappen op Silverstone, veroorzaakt door Lewis Hamilton zette de boel op scherp. Red Bull ging ‘all-in’ in een poging om tot een hogere straf te komen voor Hamilton. Het haalde bakzeil. Na de crash van Verstappen met Hamilton was Wolff er als de kippen bij om te roepen dat Marko wel erg rustig was en dat dit heb bewijs was dat zelfs Red Bull vond dat het Max zijn fout was.

Marko accepteert de straf, maar blijft bij zijn mening: “Ik ben er niet boos over, ook al was het een race-ongeluk.” Wolff insinueerde zelfs dat Verstappen een ‘tactische fout’ maakte. Met andere woorden, hij zou het bewust hebben gedaan. Marko kan daar alleen om lachen: “Daar was Mercedes te langzaam voor.”

De titelstrijd staat onder hoogspanning en upgrades gaan mogelijk de doorslag geven. Volgens Wolff komen er geen nieuwe onderdelen meer aan voor Hamilton, maar Marko is in gesprek met OE24 duidelijk: “Ik geloof nog steeds geen woord van wat hij zegt.”

“We staan vijf punten aan de leiding, maar dat betekent niets. Het zal spannend blijven tot de laatste race”, voorspelt Marko. Het team rond Max Verstappen

Je doet het niet alleen in de Formule 1 en dat weet ook Max Verstappen. In deze video laat RacingNews365 het team rond Max Verstappen zien.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Marko: “Ik geloof geen woord van wat Toto Wolff zegt”