Het laatste formule 1 nieuws

Martin Brundle op Sky Sports F1 over krachtmeting Verstappen versus Hamilton: "Er zijn zoveel punten en keerpunten"

Martin Brundle op Sky Sports F1 over krachtmeting Verstappen versus Hamilton: “Er zijn zoveel punten en keerpunten”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Martin Brundle heeft gezegd dat het titelgevecht tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen dit jaar tot een extreem spannend einde zal komen, met nog wat verrassende wendingen en spannende races. De Formule 1 zal in Amerika en in het Midden-Oosten de laatste Grands Prix van het jaar afwerken en we zijn nog steeds niet veel wijzer over wie de kampioen bij de coureurs gaat worden, en we weten ook niet ècht welk team dat gaat worden in het constructeurskampioenschap. Tot nu toe is 2021 een geweldig spannend seizoen en Martin Brundle (Sky Sports F1) denkt dat we in de laatste races nog genoeg drama en bijzondere momenten zullen voorvallen tussen de hoofdrolspelers, totdat het stof van het seizoen 2021 half december is neergedaald in Abu Dhabi.

“Er zijn zoveel punten en zoveel keerpunten in dit kampioenschap, ik heb geen idee wie het gaat winnen”, vertelde Martin Brundle aan Sky Sports. “Het gaat hier letterlijk om een ​​halve kans, een beetje een handgemeen op het circuit, betrouwbaarheid, een snelste ronde rijden aan het einde van de race, of misschien een snelste ronde verliezen aan iemand anders met een snelle ronde. Het wordt zo enorm close tussen deze twee geweldige teams en geweldige coureurs.”

Dit seizoen heeft de sport veel goeds gedaan en dat was ook nodig na de soms voorspellende en saaie races met uiteindelijk Lewis Hamilton als winnaar. “Wie het dit seizoen ook wint, die heeft het in ieder geval helemaal verdiend, want het is een gigantisch spannend seizoen geweest en hopelijk gaat het echt door tot de laatste race. Dat is wat dit specifieke jaar verdient”, sloot Brundle af.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Martin Brundle op Sky Sports F1 over krachtmeting Verstappen versus Hamilton: “Er zijn zoveel punten en keerpunten”