Het laatste formule 1 nieuws

Max Verstappen: "Iedereen van Red Bull Racing op het circuit en in de fabriek werkt keihard"

Max Verstappen: “Iedereen van Red Bull Racing op het circuit en in de fabriek werkt keihard”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Formule 1-wereld smulde afgelopen zondag van het tactische spel tussen Red Bull en Mercedes. De race op Circuit Paul Ricard werd beslist in de voorlaatste ronde, op het moment dat Max Verstappen raceleider Lewis Hamilton wist in te halen. Op Verstappen.com blikt Max nog eens terug op de dreun die hij aan zijn rivaal van Mercedes uitdeelde. “Het was een geweldig weekend en het voelt altijd goed om pole positie te behalen, maar winnen was echt geweldig. Daar ben ik super blij mee. We wonnen de race op strategie. Ik hoop dat we dit de rest van het jaar kunnen volhouden. Iedereen van Red Bull Racing op het circuit en in de fabriek werkt keihard en nu moeten we gewoon blijven pushen om dit jaar meer races te winnen.”

Het deed vooral deugd dat Verstappen kon winnen op een echt Mercedes-circuit. “Dit hadden we niet verwacht, want Mercedes was daar in het verleden erg sterk. Maar we zien dat elk raceweekend qua concurrentie anders is en je weet pas waar je staat nadat er op de baan gereden is. Je weet nooit waar de anderen toe in staat zijn, dus we hadden dit resultaat niet verwacht, wat het nog beter maakt. Het was een geweldige teamprestatie van iedereen. Je kunt zien dat iedereen heel goed samenwerkt en het is gewoon een geweldig team van mensen hier.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Max Verstappen: “Iedereen van Red Bull Racing op het circuit en in de fabriek werkt keihard”