Het laatste formule 1 nieuws

Max Verstappen: “Ik ben niet mislukt als ik geen F1-kampioen word”

Max Verstappen: “Ik ben niet mislukt als ik geen F1-kampioen word”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Red Bull Content pool Ondanks het feit dat de titelstrijd dit seizoen zijn ontknoping nadert ervaart Max Verstappen naar eigen zeggen geen extra druk. Verstappen wil uiteraard graag wereldkampioen worden maar zou het ook geen drama vinden als hij verliest.

“Uiteraard is het mijn doel, ik zal altijd mijn uiterste best doen, maar het zal mijn leven niet veranderen op het vlak van wat ik daarna ofzo zal doen,” aldus Verstappen tijdens een interview met ‘Autosport.com’.

“Er zijn heel wat rijders of mensen die geen wereldtitel veroverd hebben. Wat je ook op de baan doet, het mag geen invloed hebben op je persoonlijk leven.”

Het ultieme doel mag voor Max Verstappen dan wel de wereldtitel zijn, hij zal zijn leven niet als ‘mislukt’ beschouwen als hij dat nooit zou worden.

“Ik zou niet een verziekt of triestig persoon zijn als ik nooit kampioen word,” aldus Verstappen. “Er zijn nog heel wat dingen die ik na de Formule 1 kan doen.”

“Voor mij maakt de Formule 1 deel uit van mijn leven maar het belangrijkste is wat er buiten de Formule 1 gebeurt. Misschien kunnen sommige mensen daar moeilijk mee overweg.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Max Verstappen: “Ik ben niet mislukt als ik geen F1-kampioen word”