Het laatste formule 1 nieuws

Max Verstappen is hot in de Formule 1: "Ik weet wat ik elk weekend moet doen! Soms gaat dat..."

Max Verstappen is hot in de Formule 1: “Ik weet wat ik elk weekend moet doen! Soms gaat dat…”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen is hot in de Formule 1. De Red Bull-coureur gaat na zijn zege in Monaco aan de leiding van het WK en kan het dit jaar Mercedes en Lewis Hamilton eindelijk lastig maken. Deze week was Verstappen in Oostenrijk, waar hij aanschoof bij het programma Sport & Talk van Servus TV . Uiteraard ging het over het feit dat Verstappen voor het eerst in zijn carrière aan de leiding van het WK gaat. “Dat is natuurlijk mooi, maar het is nog een lang seizoen. Het was voor het hele team een super weekend. De eerste races van 2021 gingen goed, maar er zijn nog veel races die we ook willen winnen. De winst in Monaco was natuurlijk geweldig en om nu eerste te staan, is ook super, maar komend weekend staat Bakoe op het programma en daar moeten we ook zien te winnen.”

Voor Verstappen draait het allemaal om zelfvertrouwen. Dat begon al in de kartsport . “Dat heb ik niet alleen nu in de Formule 1, maar mijn hele carrière al gehad. Ik weet wat ik elk weekend moet doen. Soms gaat dat beter dan andere keren, maar over het algemeen gaat het volgens mij niet slecht.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Max Verstappen is hot in de Formule 1: “Ik weet wat ik elk weekend moet doen! Soms gaat dat…”