Het laatste formule 1 nieuws

Max Verstappen kreeg kippenvel: "Het moment dat mijn vader zo voor de TV zat..., super mooi..."

Max Verstappen kreeg kippenvel: “Het moment dat mijn vader zo voor de TV zat…, super mooi…”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De docuserie ‘Max Verstappen: Whatever It Takes’ is een absolute aanrader zo kunnen wij van RaceXpress melden, bij het zien van de eerste beelden tijdens de premičre in Tuschinski. Een select gezelschap zag in de Pathé Tuschinski bioscoop in Amsterdam deel twee van de driedelige serie, die het echte verhaal van de veeleisende route van Max naar de hoogste klasse van de autosport vertelt. Zo waren onder andere Jos Verstappen (zie hier interview RaceXpress met Jos) en Raymond Vermeulen present, terwijl Max Verstappen zich via livestream vanuit Monaco meldde. “Ik ben altijd redelijk recht door zee en zeg waar het op staat. Ik hoop dat anderen dat waarderen en leuk vinden. Van de andere kant is het ook belangrijk om te zien hoe ik ben”, zei Max Verstappen over het tonen van de beelden in zijn docu. “Tijdens een Formule 1-weekend kan je natuurlijk niet altijd alles zeggen zoals je het wilt. Ik denk dat het mooi is om iets meer inzicht te krijgen in hoe ik privé ben, en te zien dat mijn leven niet alleen maar om de Formule 1 draait. Op een gegeven moment is het fijn om bepaalde dingen te laten zien van hoe je in de Formule 1 bent gekomen. Heel veel mensen weten, denk ik, niet eens hoeveel werk en tijd het kost. En hoeveel mooie, maar natuurlijk ook zwaardere momenten er zijn geweest voorafgaand aan de successen in de Formule 1. Het heeft er natuurlijk ook altijd om gedraaid om daar te komen.”

Een geėmotioneerde vader Jos Verstappen, die voor de TV zijn zoon ziet winnen. Dat doet niet alleen de kijker, maar ook Max wat. “ Ik weet natuurlijk hoe mijn vader was tijdens mijn kartperiode”, denkt Max Verstappen terug . “Toen kon ik hem ook naast het circuit zien staan. Maar dat is de laatste paar jaren natuurlijk niet meer. Het moment dat mijn vader zo voor de televisie zat, kijkend naar de Grand Prix van Mexico, gaf me wel kippenvel, dat was super mooi.”

De driedelige documentaireserie ‘Max Verstappen: Whatever it Takes’ is vanaf donderdag 17 december tot 17 januari te […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Max Verstappen kreeg kippenvel: “Het moment dat mijn vader zo voor de TV zat…, super mooi…”