Het laatste formule 1 nieuws

Max Verstappen levert ondanks podium met Lewis Hamilton een negatieve Coronatest af

Max Verstappen levert ondanks podium met Lewis Hamilton een negatieve Coronatest af

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Goed nieuws voor Max Verstappen. Na de positieve test van Lewis Hamilton op Covid-19 , werd er door sommigen gevreesd dat de Nederlander en zijn teamgenoot Alex Albon mogelijk ook positief zouden zijn. Het Red Bull-tweetal stond immers met de wereldkampioen Formule 1 op het podium na de Grand Prix van Bahrein. Volgens De Telegraaf heeft de Red Bull-coureur een negatieve test afgeleverd en voor aankomende vrijdag staat er opnieuw een test op het programma. Hoewel Verstappen en Hamilton op het podium een mondkapje droegen , bestaat er immers nog steeds een risico. De Brit bleek namelijk al voor zijn reis naar Bahrein besmet te zijn geraakt en testte daarna, zelfs op zondag voor de race, drie keer negatief.

Wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formule 1 of autosport of karting? Of van de automotive? Abonneer je dan ook eens op ons RaceXpress YouTube-kanaal! We krijgen regelmatig fraaie video’s van Formule 1-teams, zoals Red Bull met Max Verstappen en de Formule E aangeleverd, maar maken ook onze eigen content met onder meer interviews met coureurs en autonieuws. Wil je niks missen, klik dan op deze link en volg ons RaceXpress YouTube-kanaal .

Lees het hele artikel op de volgende pagina Max Verstappen levert ondanks podium met Lewis Hamilton een negatieve Coronatest af