Het laatste formule 1 nieuws

Max Verstappen lovend: “Red Bull gaf mij de kans om mijn F1-debuut te maken, terwijl andere teams dat niet aandurfden”

Max Verstappen lovend: “Red Bull gaf mij de kans om mijn F1-debuut te maken, terwijl andere teams dat niet aandurfden”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Bij Red Bull Racing staat in Turkije de teller op 300! Het wordt voor Red Bull de 300ste Grand Prix. Een mijlpaal in de Formule 1, waar Max Verstappen een onderdeel van uitmaakt. Max racet komend weekeinde alweer zijn 93ste GP voor de Formule 1-renstal uit Milton Keynes. “Het is een geweldige prestatie voor Red Bull en best gaaf om te weten dat Ole, mijn front-end monteur en ook een van onze strategen, vanaf het begin bij dit team zitten. Ook kan ik niet geloven dat Ole en Christian geen enkel raceweekend hebben gemist, dat is behoorlijk indrukwekkend in zestien seizoenen!”

“Red Bull heeft mij de kans gegeven om mijn Formule 1-debuut te maken, terwijl andere teams dat toen niet aandurfden”, laat Max weten, die in 2015 op 17-jarige leeftijd zijn F1-debuut maakte voor Toro Rosso. “Vanaf het eerste jaar hebben we mooie stappen gezet met elkaar. Sinds ik ruim een jaar later promotie maakte naar Red Bull, heb ik daar eveneens met iedereen een heel goede relatie. Ook met de leiding. Ik voel dat er heel veel motivatie en drive in het team is om volgend jaar te proberen voor de titel te gaan. Er is één team dat we moeten verslaan, dat het beter doet, en dat is Mercedes. Er zijn slechtere plekken om te zitten, hè. Bij iedereen in het team voel ik me op mijn gemak .”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Max Verstappen lovend: “Red Bull gaf mij de kans om mijn F1-debuut te maken, terwijl andere teams dat niet aandurfden”