Het laatste formule 1 nieuws

Max Verstappen maakt zich op voor nieuw circuit Qatar: "De vrije trainingen zullen heel belangrijk zijn"

Max Verstappen maakt zich op voor nieuw circuit Qatar: “De vrije trainingen zullen heel belangrijk zijn”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton gaat komend weekend verder met de Grand Prix van Qatar. Het Losail International Circuit is nieuw voor alle F1-coureurs en dat lijkt Verstappen op het lijf geschreven. De Red Bull-coureur presteert doorgaans direct sterk als hij op een nieuwe baan komt. Op Verstappen.com blikt Max vooruit op het weekend in Qatar. “Ik denk dat ik maar één keer in Qatar ben geweest, voor een prijsuitreiking, dus ik kijk ernaar uit om erheen te gaan. Het is een nieuwe baan voor de Formule 1, dus we hebben er nog nooit gereden. Ik ben benieuwd hoe dat bevalt. Hopelijk weten we er goed te presteren. Het ziet er altijd gaaf uit als we de Moto GP daar zien racen!”

Verstappen weet nog niet goed wat hij kan verwachten. “Dat is op dit moment moeilijk inschatten, laten we eens afwachten tot we er zijn. Ik heb wat op de simulator gereden om de bochten te leren begrijpen, maar het zal fijn zijn om de baan in het echt te zien. De vrije trainingen zullen natuurlijk heel belangrijk zijn voor iedereen, om op snelheid te komen en de afstelling van de auto voor elkaar te krijgen.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Max Verstappen maakt zich op voor nieuw circuit Qatar: “De vrije trainingen zullen heel belangrijk zijn”