Het laatste formule 1 nieuws

"Max Verstappen móét gewoon een auto hebben waarmee hij Mercedes kan uitdagen"

“Max Verstappen móét gewoon een auto hebben waarmee hij Mercedes kan uitdagen”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

In The Fast Lane-podcast worden vaak rake dingen gezegd. Onafhankelijke mensen met verstand van Formule 1-zaken geven er regelmatig hun visie, die niet altijd voor iedereen prettig zijn om te vernemen, maar waar ze wel vaak dichtbij de waarheid zitten. Recentelijk was het Johnny Herbert die van zich liet horen en ook hij is iemand die het kan weten. Volgens Herbert is het zeker mogelijk dat het geduld van Max Verstappen met Red Bull Racing op begint te raken. Naast het feit dat ongeduld volgens de voormalig Lotus-coureur in de familie zit, weet Verstappen dat hij één van de grootste talenten van het moment is. Het is inmiddels alom bekend dat Red Bull hem – tot op heden – geen competitieve auto heeft gegeven. Het is dus slechts een kwestie van tijd, dat de frustratie bij Max zal oplopen. Niet enorm veel geduld “Ik kan me voorstellen dat Verstappens geduld op begint te raken. Ik ken Jos, zijn vader, heel goed en die heeft ook niet enorm veel geduld”, zo begint Herbert lachend zijn verhaal over de meest succesvolle Nederlander in de Formule 1. Hij zei in de In The Fast Lane-podcast dat vader Jos al eens heeft aangegeven dat Max bij Red Bull aan het wachten is op betere kansen. “Maar binnen Red Bull weten ze dat, Verstappen communiceert namelijk hard richting zijn team. Hij is één van die speciale talenten die dat ook moet doen, hij moet zijn team tot het uiterste drijven”, vervolgt Herbert, die van mening is dat de Oostenrijkse renstal op de hoogte is van het feit dat Verstappen bij een blijvend ondermaatse bolide zijn heil ergens anders gaat zoeken.

Enorm getalenteerd
Dit wordt versterkt door hoe iedereen met hem omgaat binnen de wereld van de Formule 1, stelt de Sky Sports-analist. “Hij weet hoe getalenteerd hij is en hij hoort het continu sinds hij in de Formule 1-paddock rondloopt. De media, de andere coureurs en de andere teams benadrukken dit vaak genoeg. Dus hij weet ook dat hij kan presteren wanneer hij de juiste auto toegewezen krijgt. We weten dat als hij […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina “Max Verstappen móét gewoon een auto hebben waarmee hij Mercedes kan uitdagen”