Het laatste formule 1 nieuws

Max Verstappen: "Natuurlijk moet je Lewis Hamilton credits geven"

Max Verstappen: “Natuurlijk moet je Lewis Hamilton credits geven”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Red Bull is met Max Verstappen de grootste uitdager van Lewis Hamilton in de strijd om de wereldtitel. Tijdens de eerste race in Bahrein was de F1-coureur van Red Bull dicht in de buurt van de overwinning. “Natuurlijk moet je Lewis credits geven voor de manier waarop hij met de afgelopen jaren is omgegaan”, zegt Verstappen tegen het Engelse Autosport. “Om altijd terug te komen en geëerd te worden en zoveel races en kampioenschappen te winnen. Dan kun je zeker niet om Lewis heen.” Er zijn mensen in de paddock die zeggen dat Hamilton zijn titels vooral te danken heeft aan een heel goede Mercedes. Een standpunt waar de Red Bull-coureur niet in mee wil gaan.

“Natuurlijk zijn er nog veel andere mensen in de Formule 1”, legt de Limburger uit. “Ik denk dat degene die erg goed, erg sterk zijn, ook erg goed zouden zijn geweest in die auto. Maar ik denk dat de manier waarop Lewis ook lastige races heeft gewonnen, zoals vorig jaar in Turkije, erg goed was. Ja, hij is zeker één van de beste coureurs ooit in de Formule 1 .”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Max Verstappen: “Natuurlijk moet je Lewis Hamilton credits geven”

‘Ziggo verliest F1 rechten’

‘Ziggo verliest F1 rechten’

Zit je lekker voetbal-onzin te kijken, komt er ineens serieus nieuws voorbij. Zojuist wist Sportmarketeer Chris Woerts bij Voetbal Inside te melden