Het laatste formule 1 nieuws

Max Verstappen optimistisch naar Portimao: "We hebben een stap vooruit gezet met de auto"

Max Verstappen optimistisch naar Portimao: “We hebben een stap vooruit gezet met de auto”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Formule 1 debuteert dit weekend op het circuit van Portimao. Max Verstappen reed er eerder dit jaar al wel met een GT-auto en was onder de indruk van het circuit. “Het is een geweldig circuit”, aldus de Red Bull-coureur op Verstappen.nl. “Ik was er een paar dagen en het regende het grootste gedeelte van de tijd, maar het was toch gaaf om er te rijden, helemaal op de natte baan.” “Het zit vol met hoogteverschillen en de lay-out is erg cool”, zo omschrijft Verstappen het Autódromo Internacional do Algarve. “Het is deels technisch, maar over het algemeen is het een snel circuit, dus ik kijk er naar uit om daar nu met een Formule 1-auto te rijden. Ik ga graag naar nieuwe circuits, het is voor iedereen iets nieuws en dat kan dingen door elkaar gooien, wat het interessant maakt.”

Op de Nürburgring ging het goed voor Verstappen en zat hij dichter op de Mercedessen. In de race eindigde hij als tweede. “We hebben een goed weekend gehad op de Nürburgring en ik denk dat we een stap vooruit hebben gezet met de auto. We leken dichter bij Mercedes te zitten, wat erg positief is en met een nieuwe baan, kijk ik er naar uit om te zien wat we kunnen bereiken.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Max Verstappen optimistisch naar Portimao: “We hebben een stap vooruit gezet met de auto”