Het laatste formule 1 nieuws

Max Verstappen over Helmut Marko: "Ik heb iets soortgelijks natuurlijk met mijn vader meegemaakt"

Max Verstappen over Helmut Marko: “Ik heb iets soortgelijks natuurlijk met mijn vader meegemaakt”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het echte verhaal van ‘Max Verstappen: Whatever it Takes’ is te zien op Ziggo Sport F1 . In deze docuserie zie je hoe echt álles in het teken stond van dat ene doel: Max Verstappen een ster in de Formule 1 laten worden. Deze nieuwste documentaire ‘Max Verstappen: Whatever it Takes’ laat het ware verhaal zien van Max en zijn weg naar succes in de Formule 1. In deze driedelige docuserie geven de personen die het dichtst bij Max staan je een bijzondere inkijk in de opkomst van Max Verstappen in de Formule 1 . Het is het verhaal over een passionele racefamilie met een droom: Max de nieuwe superster in de Formule 1 laten worden.

In de docuserie omschrijven ook Helmut Marko (Senior Advisor Red Bull Racing) en Jos Verstappen hoe Max uiteindelijk als jongste coureur ooit in de Formule 1 terecht is gekomen. Je herbeleeft de grootste successen van Max en ziet hoe Max zijn eigen weg vindt in de Formule 1. Gevraagd naar Dr. Helmut Marko, die in de docuserie “Max Verstappen: Whatever It Takes” er een uitgesproken mening op na houdt over Max, zegt de Nederlander op Verstappen.nl over de Oostenrijker: “Ik kan het erg goed vinden met Helmut. Hij is altijd erg eerlijk en open. Hij is misschien een beetje als een tweede vader voor me. Ik heb iets soortgelijks natuurlijk met mijn vader meegemaakt, in de tijd voor ik Formule 1 reed . Vanaf mijn tijd bij Red Bull verdween mijn vader wat meer naar de achtergrond en kwam Helmut meer in beeld.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Max Verstappen over Helmut Marko: “Ik heb iets soortgelijks natuurlijk met mijn vader meegemaakt”