Het laatste formule 1 nieuws

"Max Verstappen presteert beter dan waar zijn auto toe in staat is en Honda is extra gemotiveerd"

“Max Verstappen presteert beter dan waar zijn auto toe in staat is en Honda is extra gemotiveerd”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het team van Mercedes is voor het zevende jaar op rij het dominante team in de Formule 1. Het verschil met de rest van het veld is enorm. De enige die in de buurt kan blijven, is Max Verstappen . Zonder de Nederlander op de grid zou de strijd om de overwinning bijzonder saai zijn geweest. Bij Mercedes beseffen ze dit maar al te goed. Teambaas Toto Wolff ziet in Verstappen de enige concurrent. “Max doet het fantastisch”, aldus Wolff in een reactie aan De Telegraaf. “Hoe zal ik het zeggen: hij rijdt beter dan waar de auto eigenlijk toe in staat is. Elk weekeinde zien we drie amigo’s vooraan rijden. Hij weet zich telkens vast te klampen.”

Waar Mercedes in Imola de zevende wereldtitel bij de constructeurs op rij binnenhaalde, is Lewis Hamilton hard op weg naar zijn zevende wereldtitel. Ondanks het verschil in materiaal hebben ze in de meeste races veel te duchten van Verstappen.

Voor volgend seizoen rekent Wolff dan ook op een zware strijd met de Limburger. “Ik denk dat Honda hun laatste jaar als motorleverancier goed wil afsluiten en extra gemotiveerd zal zijn. Dat zal ook gelden voor Red Bull. En, last but not least, ook voor Max .”

Lees het hele artikel op de volgende pagina “Max Verstappen presteert beter dan waar zijn auto toe in staat is en Honda is extra gemotiveerd”