Het laatste formule 1 nieuws

Max Verstappen waarschuwt: "Ik verwacht dat Mercedes sterk terugkomt in Bakoe"

Max Verstappen waarschuwt: “Ik verwacht dat Mercedes sterk terugkomt in Bakoe”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen verwacht dat Mercedes sterk terugkomt in Bakoe en is bang dat een klein foutje de stand in het wereldkampioenschap Formule 1 direct weer om kan keren. In Monaco kon Max in zijn RB16B de race winnen en Lewis Hamilton bleef steken op de zevende plaats. Het bracht Verstappen naar de leiding van het wereldkampioenschap met vier punten voorsprong op Lewis Hamilton. Voor het constructeurskampioenschap, waar Red Bull ook nipt aan de leiding gaat, is het de eerste keer sinds half 2018 dat er een ander team bovenaan staat dan Mercedes.

Verstappen herhaalde dat kampioenschapsleider worden “goed voelt”, maar waarschuwde dat het zinloos is tenzij het wordt omgezet in een titel.

De volgende ronde van de Formule 1 vindt plaats in de straten van Bakoe, de hoofdstad van Azerbeidzjan, waar Mercedes zegevierde bij drie van de vier Grands Prix die tot nu toe zijn gehouden. “De baan is oké, maar waarschijnlijk niet mijn favoriet als ik eerlijk ben”, zei Verstappen. “Ik heb daar nog nooit op het podium gestaan, dus het is tijd om daar verandering in te brengen . Laten we eens kijken hoe competitief we zijn, ik verwacht wel dat Mercedes daar sterk terugkomt”, zei Verstappen.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Max Verstappen waarschuwt: “Ik verwacht dat Mercedes sterk terugkomt in Bakoe”