Het laatste formule 1 nieuws

Max Verstappen wil met Honda wereldkampioen F1 worden: "Ze zijn altijd eerlijk geweest en hebben..."

Max Verstappen wil met Honda wereldkampioen F1 worden: “Ze zijn altijd eerlijk geweest en hebben…”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Formule 1 gaat vanaf deze week weer verder met het seizoen 2021. Er staat direct een triple-header op de F1-kalender met Spa-Francorchamps, Zandvoort en Monza. Max Verstappen gaat de tweede seizoenshelft in als nummer 2 in de WK-stand met een achterstand van 8 punten op Lewis Hamilton. Op Verstappen.com kijkt de Red Bull-coureur nog even terug op zijn vakantie. “Mijn zomervakantie was lekker, het was fijn om een ​​paar weken vrij te hebben om wat uit te rusten en het was natuurlijk gaaf om wat tijd door te brengen op jetski’s. Het is altijd leuk om op het water te zijn! Het voelt goed om weer aan de slag te gaan. Een triple header is altijd druk, maar dat is voor iedereen hetzelfde en er komen veel mooie circuits aan om naar uit te kijken.”

De Belgische Grand Prix is voor Red Bull de 50e race met Honda en dat is voor Verstappen een speciaal moment. “Al deze 50 races met Honda zullen altijd speciaal blijven en mooie herinneringen opleveren. Maar ik denk dat de eerste overwinning met Honda natuurlijk altijd de meest emotionele herinnering zal zijn tijdens onze tijd samen en hopelijk kunnen we dit seizoen met een hoogtepunt met hen afsluiten, voordat ze de sport verlaten. Ik heb vanaf het begin met veel plezier met Honda samengewerkt. Ze zijn altijd eerlijk geweest en hebben geleverd wat we hadden verwacht. Ze besteden veel tijd om alles met het team en ons als coureurs te bespreken, wat erg belangrijk is geweest.”

Spa-Francorchamps is voor Verstappen één van de hoogtepunten van het jaar. “Ik kijk er natuurlijk naar uit om weer naar Spa te gaan. Het is mijn favoriete circuit en het is echt gaaf om er te rijden met zoveel snelle bochten en hoogteverschillen. Ik kijk er ook naar uit om alle fans te zien die ons komen steunen en het zal gaaf zijn om weer zoveel oranje op de tribunes te zien, aangezien ze er vorig jaar niet bij konden zijn. Ik denk ook dat het een goede plek is om ons kampioenschapsgevecht op te pakken. Ik ben […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Max Verstappen wil met Honda wereldkampioen F1 worden: “Ze zijn altijd eerlijk geweest en hebben…”