Het laatste formule 1 nieuws

Max Verstappen wil nog meer: "Als je een goede auto hebt, is het genieten"

Max Verstappen wil nog meer: “Als je een goede auto hebt, is het genieten”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen won de laatste drie Grands Prix in de Formule 1 en barst nog meer dan anders van het zelfvertrouwen. Zijn team Red Bull nodigde onze landgenoot en teamgenoot Sergio Perez uit in de podcast Talking Bull. Uiteraard gaat het over het feit dat Verstappen nu eindelijk een goede kans op de wereldtitel maakt. “Ik vind het helemaal prima”, antwoordt Verstappen op de vraag wat hij vindt van de intense strijd om de wereldtitel. “Als je een goede auto hebt, is het genieten. Dan kun je iedere race voor podiums en overwinningen vechten. Ik kan echt genieten van die strijd.”

In Oostenrijk konden er voor het eerst in lange tijd weer veel fans aanwezig zijn en dus kleurden de tribunes oranje. “De Orange Army zorgde voor een geweldige sfeer. Sowieso is het mooi dat er weer fans aanwezig kunnen zijn. Dan maakt het niet uit of ze uit Nederland komen of niet. Het begint weer een beetje normaal te worden.”

Verstappen krijgt de vraag voorgelegd met wie hij binnen Red Bull van rol zou willen wisselen. “Met mijn race-engineer Gianpiero Lambiase. Dan kan ik over de boordradio naar hem schreeuwen, haha.”

De Limburger is zeer te spreken over zijn nieuwe teamgenoot Perez. “We pushen elkaar naar een hoger niveau en kunnen goed met elkaar opschieten. We hebben veel lol buiten de baan en op de baan proberen we het maximale uit de auto te halen. Dat gebeurt niet binnen ieder team.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Max Verstappen wil nog meer: “Als je een goede auto hebt, is het genieten”