Het laatste formule 1 nieuws

Max Verstappen ziet verbeterpunten: ‘Moeten nog naar veel dingen kijken’

Max Verstappen ziet verbeterpunten: ‘Moeten nog naar veel dingen kijken’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

SamenvattingAchtereenvolgens de eerste en de derde tijd was voor Max Verstappen de oogst na de vrijdag in Qatar, waar de Formule 1 dit weekend voor het eerst racet. Valtteri Bottas was in de tweede training beduidend sneller, maar volgens de Nederlander is er nog veel te leren en dus ook te winnen. ,,Het is belangrijk om te begrijpen hoe de auto reageert.”

,,Het was de eerste keer ’s avonds hier”, blikte Verstappen terug na de tweede vrije training, die in Doha werd verreden onder kunstlicht. ,,Het is belangrijk om te begrijpen hoe de auto reageert. Er zat redelijk wat verschil tussen de mediums en de softs. Daarom denk ik dat het op de zachte band niet geweldig ging maar, zoals ik al zei, het is onze eerste keer hier en een hoop dingen moeten we nog leren begrijpen.”

,,Maar het is een coole baan”, was Verstappen via zijn eigen website van mening, ondanks dat Mercedes ook op het Losail International Circuit weer in orde lijkt. Hoe de rest van het weekend gaat verlopen? ,,Het is nog lastig te zeggen, met deze auto’s is het lastig om elkaar te volgen maar over één rondje zal het wel gaan. Het is nog een beetje vroeg om te zeggen of we voor de winst of pole position kunnen gaan. Laten we morgen afwachten. Omdat de baan nog zo nieuw voor ons is, zijn er nog veel dingen waar we naar moeten kijken.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Max Verstappen ziet verbeterpunten: ‘Moeten nog naar veel dingen kijken’