Het laatste formule 1 nieuws

Max Verstappen's COVID19-test komt negatief terug

Max Verstappen’s COVID19-test komt negatief terug

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© Screenshot Facebook | Hamilton en Verstappen geven elkaar na de GP van Bahrein de boks en in de linker afbeelding staat een (oudere) afbeelding van Red Bull-teambaas Christian Horner, die met een pijnlijk gezicht ‘toekijkt’. Afgelopen zondag stonden Max Verstappen , Alexander Albon en Lewis Hamilton op het podium na de Grand Prix van Bahrein. Hamilton won, Verstappen werd tweede en de derde plaats viel in de schoot van Albon. Het drietal feliciteerde elkaar met een zogenaamde boks – waarbij je met gebalde vuist elkaar aantikt.

Nadat maandag duidelijk werd dat Lewis Hamilton gesmet was met COVID19 ontstonden er theorieën dat Max Verstappen ook besmet zou kunnen zijn, omdat hij ook een boks (met ontblootte vuist) gaf aan Hamilton. Al snel gingen er lollige plaatjes rond op de sociale kanalen.

Nu Max Verstappen negatief getest heeft op COVID19 is het nog niet uitgesloten dat hij definitief niet besmet is met het virus. Ook Lewis Hamilton testte voorafgaand aan de Grand Prix van Bahrein negatief, terwijl hij contact had gehad met iemand die achteraf ook besmet bleek te zijn.

Coureurs moeten zich volgens het strenge protocol van de Formule 1 en FIA iedere vier dagen laten testen, maar mogelijk wordt Max Verstappen voordat de Grand Prix van Sakhir begint nogmaals getest op COVID19.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Max Verstappen’s COVID19-test komt negatief terug