Het laatste formule 1 nieuws

Mazepin hint met opmerkelijk bericht op vertrek Giovinazzi uit Formule 1

Mazepin hint met opmerkelijk bericht op vertrek Giovinazzi uit Formule 1

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nikita Mazepin staat er inmiddels om bekend nogal eens vreemde berichten op zijn sociale media te zetten. Zo ook dinsdag weer, na de bekendmaking van George Russell bij Mercedes en de verlenging van Pierre Gasly en Yuki Tsunoda bij AlphaTauri. De Rus plaatste een nogal cryptisch bericht.

Op de Instagram van Mazepin plaatste de Rus een zwart vlak met enkel de tekst ‘#NM99 ;)’ . De NM lijkt te verwijzen naar zijn eigen naam, het nummer 99 is het startnummer van Antonio Giovinazzi in de Formule 1 . De Haas-coureur lijkt hiermee te hinten naar een vertrek van Antonio Giovinazzi zodat Mazepin het startnummer van de Italiaan kan overnemen.

Wat Mazepin hier ook mee bedoelt, het is hoe dan ook een opmerkelijk bericht. Mocht Giovinazzi overigens ook daadwerkelijk vertrekken uit de Formule 1, kan Mazepin niet zomaar het startnummer 99 toe-eigenen. Volgens de regels van de FIA mag een startnummer pas gebruikt worden als de betreffende coureur minimaal twee jaar niet meer in de Formule 1 actief is.

De geruchten dat Giovinazzi volgend seizoen plaats moet maken bij Alfa Romeo doen overigens al enige tijd de rondte, maar tot nu toe is er door het team nog niet bevestigd wie er in 2022 naast Valtteri Bottas bij het team rijdt.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Mazepin hint met opmerkelijk bericht op vertrek Giovinazzi uit Formule 1