Het laatste formule 1 nieuws

McLaren kondigt wederom nieuwe samenwerking aan, dit keer voor de fans

McLaren kondigt wederom nieuwe samenwerking aan, dit keer voor de fans

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

McLaren kwam deze week naar buiten met het nieuws dat ze wederom gaan samenwerken met het iconische Gulf . Slechts een dag later kondigen ze wederom een samenwerking aan. Dit keer met Iqoniq, een bedrijf dat de Britse renstal gaat helpen met de ‘fan engagement’.

Op de woensdag in aanloop naar de eerste race op Silverstone brengt McLaren naar buiten dat hun Formule 1 team een partnership aangaat met Iqoniq . Het bedrijf gaat de renstal helpen om wereldwijd een grotere fanbase op te bouwen. Aankomend weekend zal de naam van het bedrijf al prijken op de helmen van de monteurs Tevredenheid bij McLaren

Marketing Directeur van McLaren Mark Waller kijkt uit na de samenwerking: “Iqoniq is zoals McLaren gepassioneerd over betrokkenheid van de fans bij ons merk en de Formule 1. Met deze samenwerking is het mogelijk om nog meer contact te maken met onze fans op een unieke innovatieve manier. ”

Er is een meerjarige deal getekend en er zal een app worden gelanceerd voor de fans van McLaren. Later dit jaar komt de app op de markt.

Lees het hele artikel op de volgende pagina McLaren kondigt wederom nieuwe samenwerking aan, dit keer voor de fans