Het laatste formule 1 nieuws

Medland voorspelt: ‘Ongetwijfeld wiel aan wiel-duel tussen Verstappen en Hamilton’

Medland voorspelt: ‘Ongetwijfeld wiel aan wiel-duel tussen Verstappen en Hamilton’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vooruitkijkend op de Grand Prix van Azerbeidzjan ziet Formule 1 -journalist Chris Medland een wiel aan wiel-duel tussen titelconcurrenten Max Verstappen en Lewis Hamilton als onvermijdelijk. Hij voorspelt tevens dat deze Grand Prix de intensiteit van het gevecht nog verder zal opvoeren.

In een column voor de officiële website van de Formule 1 blikt Medland vooruit naar wat volgens hem opnieuw een stevig duel tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton zal worden. “ Zelfs als er tijdens de kwalificatie een ander team meedoet, lijken Lewis Hamilton en Max Verstappen voorbestemd om elkaar op de baan weer tegen te komen.”

De sportjournalist ziet de spanning die in Monaco miste op het straten van Baku weer terugkeren: “Monaco was de eerste keer dit seizoen dat ze geen moment wiel aan wiel reden, maar dat zal in Baku waarschijnlijk weer anders zijn.” Spannende strijd

“Zowel de teams als de coureurs zijn zo aan elkaar gewaagd in respectievelijk het constructeurs- en coureurskampioenschap dat de intensiteit nu al begint toe te nemen. En die intensiteit kan nog verder oplopen als Hamilton en Verstappen zondag weer wiel aan wiel rijden” , aldus Medland.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Medland voorspelt: ‘Ongetwijfeld wiel aan wiel-duel tussen Verstappen en Hamilton’