Het laatste formule 1 nieuws

Mercedes-kopstuk reageert op toevoegen Saoedi-Arabië aan 2021-kalender

Mercedes-kopstuk reageert op toevoegen Saoedi-Arabië aan 2021-kalender

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Toto Wolff hoopt dat de organisatie van een Grand Prix een positief effect heeft op Saoedi-Arabië. De chef van Lewis Hamilton van Valtteri Bottas hoopt dat de wereld een betere plek kan worden en hij heeft er vertrouwen in dat de Formule 1 daar een bijdrage aan kan leveren.

De Mercedes-teambaas was vorig jaar zelf aanwezig in Saoedi-Arabië toen er een weekend van de Formule E georganiseerd werd in de stad Diriyah. Hij heeft zeker geen negatieve gevoelens overgehouden aan zijn bezoekje. Integendeels zelfs. Wolff zag enkel positieve dingen

“Als bezoeker weet je nooit hoe de zaken gaan. Maar wat ik zelf gezien heb, en dat is het enige waar ik iets over kan zeggen, was een geweldig evenement zonder segregatie, waarbij mannen en vrouwen genoten van het sportevenement. We moeten ergens beginnen. Wat ik heb gezien is dat het ergens is begonnen en ik geloof dat we er alles aan moeten doen om van de wereld een betere plek te maken”, meldt de Oostenrijker.

“We hebben gezien dat er een positieve discussie rond de F1 was omdat we over de hele wereld racen” , aldus Wolff in gesprek met Motorsport.com .

Lees het hele artikel op de volgende pagina Mercedes-kopstuk reageert op toevoegen Saoedi-Arabië aan 2021-kalender