Het laatste formule 1 nieuws

Met deze games kan je zelf in de Formule 1 rijden!

Met deze games kan je zelf in de Formule 1 rijden!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Als je de authentieke Formule 1-ervaring wil hebben, van de vrije trainingen op vrijdag tot aan de race op zondag, dan is er maar één game die dag kan leveren: F1 2020. De game van Codemasters heeft de officiële F1-licentie in handen, wat betekent dat je van alle facetten van de Formule 1 kan genieten in F1 2020. En als je een racestuur hebt, dan komt de ervaring al helemaal dichtbij.

Wanneer je aan de slag gaat met de MyTeam carriere-modus in de game, is het zaak om eerst jouw eigen coureur te maken, een sponsor te kiezen en je eigen team te maken. Natuurlijk heb je ook een teamgenoot nodig, dus kan je kiezen uit verschillende talenten om je aan te sluiten bij jouw gloednieuwe team, zoals Nyck de Vries of Mick Schumacher.

Omdat je achter het stuur zit van een auto van een nieuwe organisatie, zal je je waarschijnlijk niet meteen kunnen meten met teams als Red Bull Racing en Mercedes. Naarmate je Grands Prix rijdt, kan je resources investeren om verschillende aspecten van de auto te verbeteren. Tussendoor zal je ook buiten de baan om je zaakjes moeten regelen, zoals het omgaan met de pers in interviews en statements . Wanneer je uiteindelijk genoeg ervaring hebt opgedaan en genoeg hebt geïnvesteerd in je team, kan je gaan strijden voor het wereldkampioenschap in een bloedstollend gevecht over tientallen races!

Daarnaast zijn er nog talloze andere modi in F1 2020 waar je uit kan kiezen. Wil je bijvoorbeeld geen eigen team maken, maar meteen naast Max Verstappen gaan rijden, dan heb je die optie met de MyCareer Mode. Uiteraard kan je ook online gaan racen tegen andere mensen. Wil je dus de Grand Prix-loze weekend vullen met Formule 1-geweld, dan is F1 2020 dus je beste optie! Assetto Corsa

F1 2020 heeft de officiële licenties van de FOM in handen, maar dat betekent niet dat je niet kan genieten van Formule 1-auto’s in andere games. Verschillende simrace games bieden de razendsnelle auto’s namelijk ook aan, vaak met een kleine omweg.

Eén van de titels waarin je ook van F1-bolides en de […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Met deze games kan je zelf in de Formule 1 rijden!