Het laatste formule 1 nieuws

Mick Schumacher snoert journalist de mond na persoonlijk vraag over vader Michael

Mick Schumacher snoert journalist de mond na persoonlijk vraag over vader Michael

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Het is eigenlijk een ongeschreven regel in de Formule 1 wanneer je in een interview tegenover Mick Schumacher zit. Je vraagt hem niet naar zijn vader, niet in de context van zijn gezondheid in ieder geval. Het Italiaanse La Stampa deed toch een verwoede poging in een interview met de jonge coureur die over een maand in de Formule 1 debuteert namens Haas F1.

Als het gaat over het aanstaande debuut, krijgt Schumacher de vraag of hij daar met zijn vader over heeft gesproken, een no go voor Schumacher. “Dat is een privékwestie, laten we het weer over autosport hebben.”

De vraag hoe het met Michael Schumacher gaat houdt Formule 1-fans wereldwijd bezig, maar de familie heeft ervoor gekozen daar niets over los te laten. De laatste weken circuleren er geruchten dat in de nog te lanceren documentaire over Schumacher meer duidelijk wordt verschaft en er zelfs beelden worden getoond van Schumacher na diens ongeval, maar dat is nooit als zodanig door de familie bevestigd.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Mick Schumacher snoert journalist de mond na persoonlijk vraag over vader Michael