Het laatste formule 1 nieuws

‘Mijn belangrijkste doel is om het goed te doen, zeker ook voor Honda’

‘Mijn belangrijkste doel is om het goed te doen, zeker ook voor Honda’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Afbeelding: Scuderiaalphatauri.com De 20-jarige Yuki Tsunoda , die in Bahrein zijn debuut in de Formule 1 zal maken bij AlphaTauri, heeft in een interview zijn speciale relatie met motorproducent Honda toegelicht, en uitgelegd waarom hij, ook voor hen, het succes wil najagen in de koningsklasse van de autosport.

In een interview gepubliceerd op de officiële website van AlphaTauri , dat afgelopen vrijdag als tweede team op de grid de nieuwe livery presenteerde, legt Tsunoda uit wat Honda al sinds de vroegste jaren van zijn race carrière voor hem betekend heeft. “ Honda heeft me gesteund sinds ik in de Formule 4 zat en heeft een ongelooflijk belangrijke rol gespeeld in mijn carrière” , aldus Tsunoda. Dankbaarheid tonen

De AlphaTauri coureur en teamgenoot van Pierre Gasly vervolgt: “Ik zal nooit ophouden hen te bedanken en ik zal proberen mijn waardering aan hen te tonen door mijn racen, door dit seizoen de best mogelijke resultaten neer te zetten. Voor hen is het hun laatste jaar in de F1, wat erg jammer is, maar ik denk dat het een goed jaar voor hen zal worden met verbeterde motorvermogens.”

Tsunoda stelt dus dat hij niet alleen wil strijden om de punten voor zichzelf, maar ook om zijn dankbaarheid richting Honda te tonen. Dit benadrukt hij opnieuw in zijn samenvatting van zijn doelen voor het seizoen van 2021: “Mijn belangrijkste doel dit seizoen is om het goed te doen, voor het team, voor mezelf en zeker voor Honda.” Tevens hoopt Tsunoda na zijn debuut in de Formule 1 “snel te leren en zo snel mogelijk resultaten te boeken. Ik moet altijd mijn uiterste best doen en dan zien we wel hoe het seizoen uitpakt.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina ‘Mijn belangrijkste doel is om het goed te doen, zeker ook voor Honda’