Het laatste formule 1 nieuws

Minardi hoopt op sterk Ferrari in Imola: "Dromen is tenslotte gratis"

Minardi hoopt op sterk Ferrari in Imola: “Dromen is tenslotte gratis”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Imola keert ook dit jaar terug op de Formule 1 -kalender, een welkome aanpassing voor veel liefhebbers van de sport. Giancarlo Minardi, oprichter van het voormalige Minardi-team en president van het circuit van Imola, hoopt dat Ferrari mooie dingen kan laten zien in hun thuisland. Historie maakt terugkeer op de Formule 1-kalender

De Grand Prix van Emilia Romagna staat gepland als tweede race op de kalender van 2021, na het aangekondigde uitstel van de Grand Prix van Australië. 2020 was niet bepaald een succesvol seizoen voor Ferrari, maar Minardi hoopt dat ze in 2021 weer iets van hun oude vorm terug kunnen vinden.

“Imola wordt de eerste Grand Prix in Europa, dus het seizoen zal nog open zijn. En aangezien dromen gratis is, hoop ik als sportman Ferrari dicht achter de topteams te zien” , vertelt Minardi aan Il Resto del Carlino . “Dat maakt het leuk voor het publiek, of zij nu op de tribune zitten of voor de televisie.”

Zelf heeft hij ook een geschiedenis met het circuit. “Ik heb meegedaan in 21 van de 26 Grands Prix op Imola. De regio heeft veel te bieden op het gebied van geschiedenis van twee- en vierwielers. Dat Imola nu weer op de kalender staat maakt me trots” , aldus Minardi.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Minardi hoopt op sterk Ferrari in Imola: “Dromen is tenslotte gratis”