Het laatste formule 1 nieuws

Mislopen Hamilton zorgt niet voor spijt bij Ferrari: 'Veel in hem geïnvesteerd'

Mislopen Hamilton zorgt niet voor spijt bij Ferrari: ‘Veel in hem geïnvesteerd’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lewis Hamilton wordt al jaren in verband gebracht met Ferrari , maar de Brit lijkt in zijn carrière toch niet te gaan rijden voor het meest legendarische merk in de Formule 1 . Mattia Binotto zegt nu dat hij daar geen spijt van heeft.

Als het legendarische merk Ferrari op je deur klopt, dan kan je eigenlijk geen ‘nee’ zeggen, liet ook Carlos Sainz laatst nog weten toen hem werd gevraagd naar zijn overstap. De meeste topcoureurs maakten ooit wel hun meters voor Ferrari. De één met meer succes dan de ander. Waar generatiegenoten Fernando Alonso en Sebastian Vettel het wel probeerden, maakt Hamilton de stap niet. Krijgt Ferrari straks spijt?

Ferrari kiest in 2021 voor jong talent met Charles Leclerc en Carlos Sainz en grijpt daarmee niet de kans om Lewis binnen te halen. ‘’Ik denk niet dat we er spijt van krijgen, want aan het eind van de dag maken we beslissingen omdat we denken dat dat de juiste beslissingen zijn. Nu hebben we een fantastische coureur zoals Charles, waarin we een hoop hebben geïnvesteerd’’, zegt Binotto tegen Sky Sports .

‘’Ik denk dat hij (Leclerc) enorm veel talent heeft en in de juiste wagen kan hij het gevecht met Lewis Hamilton aan. We hebben onze keuzes gemaakt en samen met Carlos denk ik dat wij heel sterk zullen zijn. Ik verwacht daarom niet dat we spijt zullen hebben van onze keuze’’, besluit de teambaas van Ferrari.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Mislopen Hamilton zorgt niet voor spijt bij Ferrari: ‘Veel in hem geïnvesteerd’