Het laatste formule 1 nieuws

Mol hoorde nog niets van Viaplay, maar blijft ook in 2022 commentaar geven

Mol hoorde nog niets van Viaplay, maar blijft ook in 2022 commentaar geven

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Olav Mol heeft nog altijd geen belletje gekregen over een mogelijke overstap naar Viaplay, zo vertelt hij in de ochtendshow van Frank Dane. Zijn fans kunnen volgend seizoen echter gewoon van zijn commentaar blijven genieten.

De overstap van de Formule 1 naar Nordic Entertainment Group (NENT) brengt in Nederland een hoop verschuivingen met zich mee. Waar we de afgelopen jaren gewend waren om naar Rob Kamphues als presentator te kijken, kwam deze maand naar buiten dat Amber Brantsen deze rol voortaan voor haar rekening neemt. Mol over Mercedes: ‘Dát heeft Max in Brazilië lopen voelen’ De grote vraag blijft echter wat de nieuwe sportzender van plan is met Olav Mol en Jack Plooij. Beide mannen geven aan nog altijd geen belletje te hebben gehad en vrezen dat NENT binnenkort met een aantal nieuwe namen op de proppen komt. Het betekent echter niet dat we Mol mogelijk niet meer terugzien in de Formule 1, want met zijn eigen radiozender Grand Prix Radio heeft hij nog voor minimaal één jaar de radiorechten in handen. Dit betekent dat Mol in 2022 commentaar blijft geven. Doornbos onderzoekt mogelijkheden bij Viaplay

Robert Doornbos maakte deze week bekend dat hij inmiddels zélf contact heeft opgenomen met NENT. De sportzender bleek geïnteresseerd te zijn in zijn diensten, want volgens de analist zit hij binnenkort met de organisatie om de tafel om het over zijn mogelijke rol te hebben.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Mol hoorde nog niets van Viaplay, maar blijft ook in 2022 commentaar geven