Het laatste formule 1 nieuws

Mol ziet positieve ontwikkeling: 'Dit is pure promotie voor de sport'

Mol ziet positieve ontwikkeling: ‘Dit is pure promotie voor de sport’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Max Verstappen en Lewis Hamilton stonden na de Grand Prix van Azerbeidzjan beiden niet op het podium, wat de Formule 1 -experts voor het raceweekend niet hadden durven voorspellen. Olav Mol vindt het mooi om te zien dat de spanning in de Formule 1 torenhoog is.

De commentator van Ziggo Sport zag door de gebeurtenissen in Baku veel gebeuren, waarmee de race voor de neutrale toeschouwer interessant was om naar te kijken. “Dit zijn wedstrijden waarin de Formule 1 laat zien wat het in huis heeft”, stelde hij na de race. “Dit is waar de sport voor mij om draait. Ik heb jarenlang geroepen dat ik het zo knap vind van Mercedes hoe dominant ze waren, maar nu zie je wat er gebeurt als niemand dominant is.”

Verstappen en Hamilton reden allebei een lange tijd vooraan, maar moesten de prijsuitreiking aan zich voorbij laten gaan. “Het blijkt maar weer dat vreugde en verdriet zo dicht op elkaar liggen. Er komt een podium met louter blije mensen die het verdienen, want je moet er aan het einde van de race zijn. Dit is pure promotie voor de sport.” Pérez behaalt uitstekende prestatie

Sergio Pérez profiteerde van het uitvallen van Verstappen en de verkeerde inschatting van Hamilton, waardoor de Mexicaan eindelijk weer eens op het podium stond. Bovendien staat Pérez sinds zondagmiddag derde in het wereldkampioenschap.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Mol ziet positieve ontwikkeling: ‘Dit is pure promotie voor de sport’