Het laatste formule 1 nieuws

Nederlandse GP-organisatie mikt op nieuwe F1-race in september

Nederlandse GP-organisatie mikt op nieuwe F1-race in september

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vol lof wordt er wereldwijd gesproken over ons koude kikkerlandje en met name de organisatie van de Grand Prix in Zandvoort . Iedereen stond versteld van het enthousiasme van de fans en alle coureurs en andere prominente aanwezigen waren zeer te spreken over de organisatie van het Formule 1 -evenement.

Zelf is de organisatie logischerwijs dolblij met het verloop van het weekend en heeft in gesprek met de Formule 1-bazen haar voorkeur al uitgesproken voor een nieuwe Grand Prix in september. Het originele plan was eigenlijk dat de race volgend jaar ‘gewoon’ weer terug zou keren in mei, zoals eigenlijk dit jaar ook al de bedoeling was, maar de september-datum is toch heel goed bevallen.

Volgend jaar moet het wel een vol huis worden in Zandvoort, inclusief al het entertainment dat dit jaar gepland stond. Een echt racefestival moet het worden. De organisatie is in gesprek met de Formule 1-bazen, die open staan voor een definitieve verhuizing van de Nederlandse Grand Prix naar september. Helemaal in kannen en kruiken is het echter nog niet. Succesvolle update Verstappen zorgt voor paniek bij Hamilton

Lewis Hamilton moet in de achtervolging op Max Verstappen . Hij was na de GP van Nederland eerlijk: Verstappen was te snel. Kan hij zijn gram halen in Monza? In de nieuwste RN365-podcast blikken Ruud Dimmers en Tom Coronel vooruit op de GP van Italië.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Nederlandse GP-organisatie mikt op nieuwe F1-race in september