Het laatste formule 1 nieuws

Netflix onthult releasedatum derde seizoen populaire F1-serie ‘Drive To Survive’

Netflix onthult releasedatum derde seizoen populaire F1-serie ‘Drive To Survive’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lewis Hamilton Foto: Mercedes F1 team Veel fans kijken reikhalzend uit naar het derde seizoen van de Netflix-serie ‘Drive To Survive’. De erg succesvolle serie gaat over het wel en wee in de Formule 1 en de streamingdienst laat weten dat het op 19 maart eindelijk zover is.

Ook vorig jaar waren de camera’s van ‘Drive To Survive’ aanwezig in de paddock en het belooft interessant te worden omdat COVID ervoor gezorgd heeft dat het een uniek seizoen geworden is.

De vorige twee seizoenen werden steeds uitgebracht tijdens de maand februari maar dit jaar moeten we dus nog een maandje langer geduld oefenen. De derde jaargang zal tien afleveringen tellen en die zullen allemaal tegelijkertijd online komen, goed nieuws dus voor de bingewatchers onder ons.

‘Drive To Survive’ kan ook meteen dienst doen als opwarmer voor het nieuwe seizoen want een week na de release wordt in Bahrein het F1-seizoen 2021 op gang geschoten.

Meer F1-nieuws:

Lees het hele artikel op de volgende pagina Netflix onthult releasedatum derde seizoen populaire F1-serie ‘Drive To Survive’