Het laatste formule 1 nieuws

Netflix-producer hint naar glansrol voor Verstappen en Red Bull

Netflix-producer hint naar glansrol voor Verstappen en Red Bull

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Deze weken stemmen weer een hoop Formule 1-fans af op hun favoriete Netflix-documentaire Drive to Survive. De eerste drie seizoenen van de Formule 1-docu zijn een hit en gedurende het huidige seizoen zal het vierde seizoen uit de reeks worden gemaakt. Producer James Gay-Rees kijkt uit naar het seizoen en laat zich in de podcast In The Fastlane ontvallen welke thema’s hij op het oog heeft voor het nieuwe seizoen.

“Waar iedereen natuurlijk op hoopt is dat het werkelijk tot een titanenstrijd tussen Mercedes en Red Bull komt. Red Bull probeert wel cool en kalm te blijven en nuanceert zijn eigen kansen, maar verder gokt iedereen op een tweestrijd”, aldus Gay-Rees. “Sergio Perez kan het goed gaan doen en reed een geweldige eerste race voor Red Bull, terwijl Max Verstappen bijna een droomstart kende.”

“Met mogelijk een felle strijd voor de derde plaats tussen McLaren, Ferrari, misschien Aston Martin en nog enkele teams meer, kan het weleens een erg goed seizoen gaan worden”, vervolgt hij, om vervolgens aan te geven dat seizoen vijf in 2022 een nieuwe look and feel zal krijgen: “Dat wordt een ingewikkeld seizoen, met alle nieuwe reglementen die in zullen gaan.”

“Het scenario zal daardoor anders zijn, maar met die nieuwe, pittige bolides gaan we hier (het maken van Drive to Survive, red.) graag mee door.” Drive to Survive seizoen 3 staat sinds enkele weken op Netflix en voor abonnees zijn alle nieuwe afleveringen in één keer beschikbaar.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Netflix-producer hint naar glansrol voor Verstappen en Red Bull