Het laatste formule 1 nieuws

Nico Hulkenberg zit helemaal kapot: "Als dit mijn laatste F1-race was, was het in ieder geval een leuke"

Nico Hulkenberg zit helemaal kapot: “Als dit mijn laatste F1-race was, was het in ieder geval een leuke”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nico Hulkenberg had tijdens de kwalificatie slechts vier ronden gereden en dat was zijn enige voorbereiding op de Grand Prix van de Eifel. De ervaren Duitser viel in voor de zieke Lance Stroll en presteerde naar behoren. Vanaf de 20e plaats klom de Racing Point-coureur op naar P8 en dat leverde hem de titel Driver of the Day op. Na afloop gaf Hulkenberg aan dat hij kapot was na zo’n zware race. “Het heel gek verhaal dat ik hier mee kan doen en het was ook een gekke race”, stelt Hulkenberg voor de camera van Ziggo Sport. “Ik mag trots zijn op mijn achtste plaats, maar heb eigenlijk geen energie meer om te praten. Het was gewoon kop naar beneden en gas erop.”

Reporter Jack Plooij vroeg Hulkenberg naar zijn plannen voor de toekomst. “Morgen lekker naar huis en een beetje chillen. We zien wel wat er voor komend jaar gebeurt. Ik weet niet of dit mijn laatste race in de Formule 1 is geweest. Maar als dit mijn laatste race was, was het in ieder geval een leuke.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Nico Hulkenberg zit helemaal kapot: “Als dit mijn laatste F1-race was, was het in ieder geval een leuke”