Het laatste formule 1 nieuws

Nieuw Formule 1-circuit in de running als vervanger? "Andere opties genieten de voorkeur"

Nieuw Formule 1-circuit in de running als vervanger? “Andere opties genieten de voorkeur”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Qatar zou volgens de berichten vooral in de running zijn om een eventueel af te gelasten GP van Australië te vervangen, om zodoende een drieluik te vormen met de races in Saoedi-Arabië en Abu Dhabi. Echter, in gesprek met de Gazzetta dello Sport heeft Formule 1 -baas Stefano Domenicali die berichten wat afgezwakt. Hij zal niet zeggen dat er helemaal niet naar de optie wordt gekeken, maar andere scenario’s genieten de voorkeur.

“We hebben het meer over een tweede GP in Bahrein dan over een race in Qatar. Hopelijk kunnen we halverwege augustus meer duidelijkheid verschaffen over hoe het vervolg van de Formule 1-kalender eruit gaat zien. Ik wil daarbij ook niet voor me houden dat we de GP van Japan nauwlettend in de gaten houden.”

Mocht een tweede race in Bahrein de oplossing blijken te zijn dan ligt het voor de hand dat men opnieuw kiest voor het Outer Circuit, de omloop die vorig jaar al werd gebruikt voor de Grand Prix van Sakhir. Max Verstappen gaat zich niet tot dat niveau verlagen

De hardste crash uit de carrière van Max Verstappen, terwijl Lewis Hamilton als aanstichter maximaal profiteerde op op Silverstone met de zege aan de haal te gaan. Terwijl Verstappen nog in het ziekenhuis verbleef, vierde hij uitbundig zijn zege.

Meer dan genoeg stof tot napraten, want wie zat er nu fout? Wat de straf van Hamilton te laag? Gaat Verstappen nu revanche nemen?Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk bespreken dit alles in de nieuwste F1-podcast van RacingNews365.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Nieuw Formule 1-circuit in de running als vervanger? “Andere opties genieten de voorkeur”