Het laatste formule 1 nieuws

Nieuwe website ondersteunt internationale opmars Normfinish

Nieuwe website ondersteunt internationale opmars Normfinish

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Voorheen was de informatie over Normfinish een onderdeel van de site van Leering Hengelo. Met de internationale groei is het nu tijd om het merk op eigen benen te laten staan.

Voorheen was de informatie over Normfinish een onderdeel van de site van Leering Hengelo. Met de internationale groei van de afgelopen jaren is het nu tijd om het merk op eigen benen te laten staan. Voor Nederlandse klanten is de verbinding met Leering Hengelo duidelijk. Formule-1-teams

Directeur van Normfinish André Gaalman merkt dat door de internationale groei het merk wereldwijd nog meer op de kaart staat. “Onze klanten zitten verspreid over de hele wereld. Van de Verenigde Staten, tot China, Europa en Australië. Zelfs in Nieuw-Zeeland leveren we onze straalcabines. Ook het soort klanten is divers. Het kunnen gespecialiseerde productiebedrijven zijn, maar we hebben ook veel gerenommeerde bedrijven van wereldfaam in ons klantenbestand. En dan ook nog eens in verschillende sectoren, zoals de medische wereld, de maakindustrie en de luchtvaartindustrie. Zelfs Formule-1-teams maken gebruik van onze straalapparatuur.”

Normfinish bestaat al meer dan 50 jaar en is wereldwijd een begrip. Een team van engineers is dagelijks bezig passende oplossingen te vinden voor klantvragen uit binnen- en buitenland. In de afgelopen jaren heeft Leering Hengelo veel geïnvesteerd in de doorontwikkeling en innovatie van de straalinstallaties. Onder andere is een oplossing gemaakt voor 3D-print nabewerken. Optimaal

Gaalman: “Het grootste compliment dat we van onze gebruikers krijgen is dat ze alleen nog maar Normfinish-straalinstallaties naar binnen laten. Dat zijn vaak klanten die van alles al hebben geprobeerd. Het moest gewoon beter.”

Straalinstallaties vragen namelijk om robuuste engineering en productie. Straalmiddel schiet als een zandstorm rond met snelheden tussen de 60 en 200 m/s. Het kruipt overal in, maakt alles wat niet goed geconstrueerd is binnen uren kapot. Dat staat haaks op de bedrijfszekerheid en reproduceerbaarheid van processen die de klanten eisen. “Juist hierin zit hem de kneep”, zegt Gaalman. “Maak een cabine zo dat bewegende delen of een robot of een x/y-beweging in deze omgeving kunnen overleven.”
Vergeet bovendien de bedrijfsveiligheid niet en de gezondheid van de bediener en zijn omgeving.

Bij de Normfinish straalapparatuur is […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Nieuwe website ondersteunt internationale opmars Normfinish