Het laatste formule 1 nieuws

Nina Kraviz in Heineken® Greener Bar

Nina Kraviz in Heineken® Greener Bar

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geschreven door Redactie Cultuur. MONZA/ITALIË – Global DJ, producer en zangeres Nina Kraviz presenteerde een exclusieve live sessie in de Heineken® Greener Bar in Milaan om het F1 Heineken Gran Premio d’Italia weekend in Monza te vieren. De met haat bevriende jonge Italiaanse DJ Anfisa Letyago draaide een voorprogramma op het besloten evenement.

De Heineken® Greener Bar maakt deel uit van de Milaan Design Week tussen zaterdag 4 en zondag 12 september. Nina Kravizs’ optreden werd wereldwijd live gestreamd naar miljoenen fans via Beatport.

Het spectaculaire privéoptreden was het startschot van de F1® race-actie op zaterdag en zondag en sloot de festiviteiten tijdens de Milan Design Week af. De Italiaanse DJ Anfisa Letyago speelde een voorprogramma live vanuit de bar in het centrum van Milaan, voordat Nina Kraviz het podium betrad voor een exclusief en onvergetelijk optreden.

De hoofdact werd live uitgezonden via het EDM-streamingplatform Beatport, de Facebookpagina’s van F1 en Red Bull Racing Honda en de sociale kanalen van Nina Kraviz zelf.

Over het optreden in Milaan in de Heineken® Greener Bar, zei Nina Kraviz: “Ik hou ervan om in Italië op te treden, de passie van de Italiaanse fans is zo uniek en speciaal. Ik ben ook een grote Formule 1-fan, dus ik was erg enthousiast over dit optreden in de Heineken® Greener Bar in de aanloop naar alle race-actie dit weekend!”

De Heineken Greener Bar is een duurzame barruimte die kenbaar maakt dat het internationale biermerk actief bezig is met het verminderen van afval, water, emissies en energieverbruik door innovatie. Daarbij wordt samengewerkt met autosportpartners als Formule 1, Formule E en Red Bull Advanced Technologies.

Dit concept werd gelanceerd tijdens de Heineken® E-Prix in Londen op 22 juli 2021. Deze bar zal ook worden gepresenteerd op toekomstige autosportevenementen en -platforms. Tijdens de optredens heeft men zich aan de covid-beperkingen van de lokale overheid gehouden zoals de toegestande capaciteit van het evenement. Ook werden maatregelen om sociale afstand te bewaren in acht genomen.

De livestream zal tot het einde van het jaar te bekijken zijn op Beatport en Nina’s YouTube- en Facebook-kanalen. Anfisa’s set wordt live gestreamd op […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Nina Kraviz in Heineken® Greener Bar