Het laatste formule 1 nieuws

Nog geen duidelijkheid over toekomst Vettel in Formule 1

Nog geen duidelijkheid over toekomst Vettel in Formule 1

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vorig jaar tekende Sebastian Vettel een contract bij Aston Martin voor een jaar met een optie tot verlenging. Die optie is op dit moment nog steeds niet gelicht en hier en daar doen er wat roddels de ronde over zijn toekomst in de Formule 1 .

Als de viervoudig kampioen in gesprek met onder meer RacingNews365 naar zijn toekomst wordt gevraagd, zegt Vettel nog steeds in ongewis te zitten.

“Ik heb nog geen nieuws vanuit mijn kant. Ik ben in gesprek met het team en ik denk dat we snel een antwoord krijgen op die vraag, maar op dit moment heb ik geen nieuws”, zo laat hij weten.

Wel heeft hij het naar zijn zin bij Aston Martin en hoopt hij dat de samenwerking voortgezet kan worden. “Zoals ik al zei zijn we met elkaar in gesprek. Ik geniet van de samenwerking met het team. De atmosfeer is prima en ik ben er van overtuigd dat de toekomst voor het team er rooskleurig uit ziet.

Vettel hoopt zo snel mogelijk met duidelijkheid te komen over zijn Formule 1-toekomst. “Ik maak me geen zorgen over mijn positie en ik denk dat we snel een antwoord zullen hebben op de vraag of mijn contract wordt verlengd.”

Ondanks het uitblijven van contractnieuws vanuit Aston Martin, waren er deze week wel heel wat verschuivingen met het oog op 2022. Vettel kon daar wel van genieten.

“Het was een spannende week. Het is mooi om te zien dat George de kans heeft gekregen om een stap hogerop te maken en het is ook mooi te zien dat Alex weer terug is komt in de sport. Met zijn talen verdient hij een plekje in de Formule 1.” Succesvolle update Verstappen zorgt voor paniek bij Hamilton

Lewis Hamilton moet in de achtervolging op Max Verstappen. Hij was na de GP van Nederland eerlijk: Verstappen was te snel. Kan hij zijn gram halen in Monza? In de nieuwste RN365-podcast blikken Ruud Dimmers en Tom Coronel vooruit op de GP van Italië.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Nog geen duidelijkheid over toekomst Vettel in Formule 1