Het laatste formule 1 nieuws

Nooit eerder gehoorde radiocommunicatie en getoonde beelden bij reparatie RB16 Max Verstappen na crash

Nooit eerder gehoorde radiocommunicatie en getoonde beelden bij reparatie RB16 Max Verstappen na crash

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Exclusief kijkje achter de schermen bij de reparatie van de auto van Max Verstappen in Hongarije op de grid. Het was ongetwijfeld één van de meest spannende momenten van het afgelopen Formule 1 seizoen. die op weg naar de grid tijdens de Grand Prix van Hongarije zijn auto in de bandenstapels parkeerde. Het team van Red Bull had maar weinig tijd voor aanvang van de race om de RB16 van Verstappen te repareren. De camera’s stonden vol op de crewleden van het Oostenrijkse team, terwijl de monteurs gebruikmakend van al hun ervaring aan de slag gingen om de ophangingsonderdelen en de voorkant van Verstappen’s RB16 te repareren of te vervangen, terwijl de klok genadeloos doorliep naar 15.10u, de aanvang van de formatieronde.

In een exclusieve inside story van F1 TV kun je volgen hoe het drama zich afspeelde, compleet met nog nooit eerder gehoorde radiocommunicatie van het teampersoneel waaronder teambaas Christian Horner, Max Verstappen en sportdirecteur Jonathan Weathley , die de operatie vanaf de pitmuur coördineerde.

Bekijk HIER de nooit eerder gehoorde radiocommunicatie en getoonde beelden bij de reparatie RB16 van Max Verstappen na crash opwarmronde Hongarije.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Nooit eerder gehoorde radiocommunicatie en getoonde beelden bij reparatie RB16 Max Verstappen na crash