Het laatste formule 1 nieuws

Norris: 'Geloof dat hij een van de beste coureurs ooit in de Formule 1 is'

Norris: ‘Geloof dat hij een van de beste coureurs ooit in de Formule 1 is’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lando Norris is een van de verrassingen in het Formule 1 -seizoen. De coureur doet het vooralsnog uitstekend in het wereldkampioenschap met een vierde plaats achter Max Verstappen , Lewis Hamilton en Sergio Pérez.

De rijder van McLaren heeft vooral een goed woordje over voor Verstappen. “Er zijn gewoon verschillende scenario’s en situaties waarin ervaring een rol speelt”, stelde Norris tegenover Sky Sports F1 . “Je denkt ‘misschien zou hij in dat scenario de overhand op mij hebben’ en ik geloof dat hij een van de beste coureurs ooit in de Formule 1 is. Ik denk dat hij dat bewezen heeft sinds hij 16 of 17 jaar oud was.”

Norris vindt dat er dit seizoen geen excuses meer voor hem zijn. “Ik heb er veel tijd en energie in gestoken en heb veel samengewerkt met mijn engineers om resultaten te behalen zoals we dit jaar hebben gedaan. Als je aan je derde seizoen begint, heb je zoiets van ‘er zijn geen excuses meer’. De eerste twee seizoenen kun je met een paar dingen wegkomen.” Norris in wereldkampioenschap

Verstappen staat voorlopig 18 punten voor op zijn concurrent Hamilton. Pérez behaalde tot nu toe 96 punten en is op de derde plaats terug te vinden, terwijl Valtteri Bottas 10 punten achterstaat op Norris.

Lees het hele artikel op de volgende pagina Norris: ‘Geloof dat hij een van de beste coureurs ooit in de Formule 1 is’