Het laatste formule 1 nieuws

Norris helpt monteurs met opruimen na Grand Prix: "Ik wil gewoon plezier maken"

Norris helpt monteurs met opruimen na Grand Prix: “Ik wil gewoon plezier maken”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lando Norris Lando Norris is een echte teamplayer en blijft vaak na afloop van een Grand Prix op het circuit, om zijn team een handje te helpen. De Brit doet dit niet iedere week, maar wel zo vaak als hij kan, zo vertelt hij in gesprek met GPFans .

Norris maakte in 2019 zijn officiële debuut als Formule 1-coureur en doet sindsdien uitstekende zaken in de koningsklasse van de motorsport. Niet alleen op de baan is hij ontzettend populair, ook naast de baan ontvangt hij regelmatig lovende kritieken. De Brit staat namelijk bekend om zijn sympathieke, humoristische én behulpzame karakter en is inmiddels zelfs uitgegroeid tot een ware publiekslieveling. Een paar maanden geleden was te zien hoe Norris, na afloop van de Grand Prix van Hongarije, bezig was met het afbouwen van zijn eigen bolide. Op zich is het vrij uniek om een Formule 1-coureur aan zijn eigen auto te zien sleutelen, maar voor Norris is het de normaalste zaak van de wereld.

Artikel gaat verder onder video “Ik doe het eerlijk gezegd niet ieder weekend. Ik zou zeggen dat ik de meeste weekenden wel probeer te blijven om ze te helpen en het één en ander voor ze te doen,” vertelt Norris in gesprek met geselecteerde media, waaronder GPFans . “Het hangt er een beetje van af. We hebben onze vergaderingen op het moment dat zij beginnen met inpakken. Dus soms, als onze bijeenkomsten lang duren, hebben zij het meeste al gedaan. Als we echter een korte vergadering hebben, als we niet zoveel hebben om over te praten, dan help ik de monteurs.”

“Het komt vrij vaak voor, het is iets wat ik de meeste weekenden ook wel zou doen,” vervolgt de McLaren -coureur. Hij benadrukt dat het er ook van afhangt hoe zijn vluchtschema in elkaar zit. “Er zijn twee á drie [races] waarbij ik mijn vlucht op zondagavond heb. Maar dit jaar vlieg ik altijd met het team terug op maandag, wat betekent dat ik op zondag altijd op de baan ben en niets te doen heb.” Het is voor de Brit niet meer dan normaal om zijn […]

Lees het hele artikel op de volgende pagina Norris helpt monteurs met opruimen na Grand Prix: “Ik wil gewoon plezier maken”

Bochten Bahrein beter beveiligd

Bochten Bahrein beter beveiligd

De Formule 1 heeft extra veiligheidsmaatregelen getroffen voor de GP van Sakhir, zondag in Bahrein. Afgelopen zondag crashte op dat circuit de