Het laatste formule 1 nieuws

Norris verlengt F1-contract met McLaren: "Wil hier kampioen worden"

Norris verlengt F1-contract met McLaren: “Wil hier kampioen worden”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

McLaren heeft bekendgemaakt dat Lando Norris ook de komende jaren aan het Formule 1-team verbonden blijft. De Brit heeft een “meerjarige overeenkomst” getekend met de formatie uit Woking.

Lando Norris maakt sinds 2017 deel uit van de McLaren-familie en werd in 2019 gepromoveerd naar een racestoeltje in de Formule 1. De jongeling groeide de afgelopen seizoenen uit tot een van de meest populaire coureurs van het veld. Inmiddels heeft hij twee podiumplaatsen verzameld: in de Grand Prix van Oostenrijk 2020 en de GP van Emilia-Romagna eerder dit seizoen.

McLaren is zeer te spreken over de prestaties van de nu 21-jarige Norris en heeft gekozen voor continuïteit door hem een meerjarige overeenkomst aan te bieden. De line-up van de formatie voor de komende seizoenen staat daarmee vast, want ook Daniel Ricciardo heeft een langetermijndeal op zak.

Snel meer… Lees hier meer nieuws over McLaren en Lando Norris:

Seidl: Norris kan hegemonie Mercedes en Red Bull doorbreken Norris ziet podium Imola als bewijs van progressie McLaren Norris: “McLaren ligt niet mijlenver achter Mercedes en Red Bull”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Norris verlengt F1-contract met McLaren: “Wil hier kampioen worden”