Het laatste formule 1 nieuws

Nürburgring met een F1-auto nieuw voor Max Verstappen: "Het is spannend omdat het nog onbekend is"

Nürburgring met een F1-auto nieuw voor Max Verstappen: “Het is spannend omdat het nog onbekend is”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

De Formule 1 deed dit jaar voor het eerst het circuit van Mugello aan en met de Nürburgring staat er weer een nieuw circuit voor Max Verstappen voor de deur. Althans, in de Formule 1 . De Red Bull-coureur reed er al wel in de Formule 3 en kijkt er naar uit om er met de huidige Formule 1-auto te rijden. “Ik voel me goed voorafgaand aan het weekend”, aldus Max op Verstappen.nl. “Ik ben heel relaxed en kijk er naar uit om op een circuit te rijden waar we met de Formule 1 nog niet geweest zijn, tenminste ik nog niet. Het is spannend omdat het nog onbekend is, net zoals Mugello.”

Het is al weer een tijdje geleden dat Verstappen op de Nürburgring reed. “Ik heb sinds de Formule 3 niet meer op de Nürburgring geracet, dus ik kijk er naar uit om te zien wat er met een Formule 1-auto kan. Het is een erg technisch circuit en dat vind ik wel leuk. Het ziet er naar uit dat het weer een stuk kouder gaat zijn dan de races tot nu toe dit jaar. Er kan wat regen gaan vallen, dus hopelijk maakt dat het raceweekend nog interessanter.”

Lees het hele artikel op de volgende pagina Nürburgring met een F1-auto nieuw voor Max Verstappen: “Het is spannend omdat het nog onbekend is”